Condoleanceregister

Yuefeng Lin

You are a sky, a sky full of stars cause you enlighten our hearts.
You are a sky, a sky full of stars cause your light will guide our paths.

Lieve Yue,

We hadden nog zoveel plannen en opeens was het voorbij.

Je kracht en vriendelijkheid zijn een inspiratie voor iedereen.

Helaas mocht je maar 33 jaar oud worden.

Lisa

Hieronder kan je woorden van medeleven of mooie herinneringen achterlaten in Yue’s condoleanceregister.

Wil je een profielfoto bij je bericht? Voeg deze foto dan toe met deze tool.

De nabestaanden van Yue waarderen het zeer als je verhalen, foto’s, video’s en meer met hen zou willen delen. Dat kan via de contactpagina.

Abonneer
Abonneren op
guest
114 Condoleance Berichten
nieuwste
oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wijnand Wieskamp
Wijnand Wieskamp
1 maand geleden

Ha Yue,

Lang geleden zaten we bij elkaar in de klas. En ineens kreeg ik (inmiddels al een hele tijd terug) het bericht van een andere oud-klasgenoot. “Heb je het gehoord van Yue Feng?”

Vol ongeloof las ik het bericht. Vandaag dacht ik toevallig aan je en besloot dit eens te schrijven, want kleine anekdotes kunnen zo ontzettend waardevol zijn voor nabestaanden om te lezen.

We waren klasgenoten tijdens onze MBO ICT opleiding, we waren 16 á 17. ’s Ochtends zagen we je altijd vanuit je ouderlijk huis naar de trein lopen, 30 hele meters. Je was vaak maar nét op tijd, iets wat totaal niet paste bij je rustige, vriendelijke persoonlijkheid.

Je kaartte vaak in de pauze met ons op het Graafschap College. Hartenjagen deden we, de hele pauze lang.

Je stond bekend als “Jan de Vries”. Oorzaak: een docent die je naam lastig uit te spreken vond en een medescholier die de opmerking maakte “Noem ‘m gewoon Jan de Vries”. Vanaf die tijd was je in ons groepje gewoon “Jan de Vries”

Mooie herinneringen!

Woonplaats
Lichtenvoorde
Lisa
Lisa
3 maanden geleden

Ik weet nog dat ik vanuit het ziekenhuis naar buiten keek en het normale leven zag gebeuren. Ik wilde zo graag gewoon weer dat met jou, die onbezonnen manier van leven. Die fijne manier van leven, waarin we alles voor elkaar hadden en de toekomst ons toe lachte. Weg uit het ziekenhuis.. gewoon samen thuis op de bank of gewoon simpel samen schoonmaken. Als we naar gewoon bij elkaar konden zijn ❤

Lisa
Lisa
6 maanden geleden

Lieve Yue, ik vind het nog steeds moeilijk om je verdriet voor me te zien. Ik voel me dan angstig en machteloos. We waren samen een en dat voelde zo goed. Ik voel me een beetje verdwaald en zoekende hoe het dan verder moet. Soms hoop ik dat je me een hint geeft of mij komt vertellen wat te doen..

Vaak zie ik de laatste dagen van het ziekenhuis voor me. Ik probeer nu meer aan de leuke herinneringen te denken. Daarbij kwam ik uit op die keer dat ik alleen tofu had gehaald voor het avondeten, omdat er iemand kwam die vegetarisch eet. Je gezicht sprak boekdelen en ik heb maar snel vlees gekocht. Of die keer dat ik je vertelde dat falafel geen vlees bevat. Of die keer dat we in Amerika gingen lunchen. Ik bestelde een broodje vlees en jij een pasta. Mijn broodjes vlees was een grote steak met een ini mini broodje. Je was er eigenlijk altijd van overtuigd dat de portie van iemand anders groter was en jij altijd de verkeerde keus maakte met bestellen. Gelukkig kon je altijd de helft van mijn eten opeten, waar je dan al een tijdje als soort hogere wolf naar had gekeken. Met deze herinneringen komt er wel een lach op mijn gezicht en ben ik weer even terug in die goede tijd ❤

Laatst bewerkt op 6 maanden geleden door Lisa
Xiufang Lin
Xiufang Lin
Antwoord aan  Lisa
5 maanden geleden

Zie het helemaal voor me, mooie herinneringen ❤️

Xiufang
Xiufang
6 maanden geleden

Lieve Yue, dit jaar zou je 35 jaar zijn geworden. Je had een heel toekomst voor je met Lisa. Ik word al bijna 43… ouder dan jij ooit hebt mogen worden, wat had ik je graag nog zoveel extra jaren gegund. Dit liedje komt vaak voorbij, en dan moet ik altijd aan jou denken.

Here’s to the ones that we got
Cheers to the wish you were here, but you’re not
‘Cause the drinks bring back all the memories
Of everything we’ve been through
Toast to the ones here today
Toast to the ones that we lost on the way
‘Cause the drinks bring back all the memories
And the memories bring back, memories bring back you
There’s a time that I remember, when I did not know no pain
When I believed in forever, and everything would stay the same
Now my heart feel like December when somebody say your name
‘Cause I can’t reach out to call you, but I know I will one day, yeah’

Woonplaats
Rotterdam
Laatst bewerkt op 6 maanden geleden door Xiufang
Xiuqin
Xiuqin
6 maanden geleden

Lieve Hilje,

Dank je voor je lieve respectvolle bericht.
Mijn broertje was/is een heel goed bijzonder persoon. Het is inderdaad onbeschrijflijk verdrietig en pijnlijk, niet in woorden uit te leggen. Hij is het belangrijkste in mijn leven, we zijn samen opgegroeid en waren heel close. Mensen vroegen mijn ouders en zussen heel vaak of we tweelingen waren . Het doet me goed te horen dat hij indruk heeft gemaakt. Omdat het extra benadrukt dat hij een bijzonder mooi persoon is.
Er overlijden veel te jonge mensen, dat is erg verdrietig. 33 is ook veel te jong. Hij had veel plannen met zijn lieve vriendin/levenspartner. Dat is ook iets wat niet te verkroppen is en ook niet eerlijk.
Hij wordt heel erg gemist en we doen er ook alles aan om hem levend te houden.

Gr van XiuQin

Woonplaats
Den haag
Hilje Makkinga
Hilje Makkinga
6 maanden geleden

Lieve familie van Yue,

Gisteren liep ik voor het eerst over Heiderust in Rheden. Ik was benieuwd naar het natuurbegraafplaats gedeelte en de plek waar Heiderust ligt… Ik wandel en rij graag op mijn motor in deze prachtige omgeving waar ik nu woon en een bezoek aan Heiderust stond al even in de planning. Het was een mooie wandeling… met een zonnetje en een winters windje.

Maar wat was ik onder de indruk van de plek waar jullie Yue ligt… Niet alleen vanwege het grafmonument, ook de plek, precies op de rand van de natuur begraafplaats en naast de openlucht plaats…
Ik bleef even staan en wat indruk heeft gemaakt is zijn leeftijd, zijn geboortejaar…
Wat onbeschrijfelijk verdrietig dat hij maar 33 jaar werd. Zo zijn er veel meer graven van veel te jonge mensen die stierven, maar eenmaal thuis zocht ik zijn naam op en kwam op deze site.

Wat hebben jullie mooie verhalen geschreven over en voor hem…
Ik wil jullie bedanken voor het ‘tot leven brengen ‘ van het gezicht en de mens achter het grafmonument in Rheden.

Groet van Hilje Makkinga uit Doesburg

Woonplaats
Doesburg
Lisa
Lisa
7 maanden geleden

Weer een jaarwisseling zonder jou een heel nieuw jaar, alweer, zonder jou. De toekomst zag er twee jaar geleden heel anders uit. Het aankomend jaar was toen veelbelovend.. ik mis je zo erg

Xiugin
Xiugin
8 maanden geleden

Ik ben zo verdrietig. Ik zei dat laatst zonder te denken zachjes op kantoor. Beelden toen we jou uit de zak moesten tillen. Bewegenloos. Die dagen erna. Mijn hart doet zoveel pijn als ik aan die weken denk. Het besef dat je bang moest zijn geweest, want je was bang om dood te gaan altijd. Ik ook. Ook al waren we ook gefascineerd wat er dan zou gebeuren. Maar nu ben ik niet bang meer. Ik zie je ook nog zo helder voor me. In mijn tuin, woonkamer, schrikkend van Pip, bij jullie thuis, hoe je altijd zo met smaak at. En de hoeveelheden die je naar binnen werkte. Zo wil ik je blijven herinneren. De laatste keer dat we elkaar aankeken op de IC. Helemaal bedwelmd onder de medicijnen. Nog hoopvol , en je stelde ons gerust, en lachend. Dat ik aan jou vroeg alles komt goed toch. Terwijl wij jou hadden moeten geruststellen. Je was zo sterk. Je teleurstelling dat Lisa niet meer bij je mocht blijven. Ik huilde vanbinnen. Ik huilde hoe alleen je daar op die kamer was met die piepende apparaten. Alleen met je eigen gedachten, ook al was je zo moe. Je was nooit zo erg open over je gevoelens. Maar ik zag het altijd. Ik mis je droge humor. Ik mis je lach. Ik mis onze grap momentjes. Ik mis onze gesprekken. Ik mis je steun en begrip. Ik ben altijd zo trots op jou, mijn kleine broertje. Ik mis je zo erg.
Xxxxx

Woonplaats
Den haag
Lisa
Lisa
8 maanden geleden

Onze jubilea zijn nu niet meer dan herinneringen. Het was allemaal zo fijn en mooi ❤ Er hadden nog zoveel jaren bij moeten komen. Vandaag 9 jaar. Je bent voor altijd bij mij in mijn hart, maar de pijn van het gemis zal ook nooit meer weggaan..

Xiufang Lin
Xiufang Lin
9 maanden geleden

❤️❤️❤️

Woonplaats
Rotterdam
Lisa
Lisa
9 maanden geleden

Vorig jaar moest ik je lichaam achterlaten in Rheden. 3 jaar geleden waren we op een ontzettend mooie roadtrip in de VS. Een groter contrast bestaat niet. Ik mis je zo erg ❤

Xiu Qin
Xiu Qin
10 maanden geleden

Zo stil
Dat iedereen wel weet dat dit zo blijft
Voor altijd, voor altijd en een leven lang, het was
Zo stil
Dat iedereen het voelde in zijn lijf
Geen pen, die ooit nog dit gevoel beschrijven kan.
Zo Stil
Dat alle klokken zwegen ja
De tijd stond onbeweeglijk
Zo stil en zo verloren ging je weg
Zo stil en zo verloren ging je weg.
Ik heb zoveel gehoord en toch komt niets meer bij me aan
En dat is dus waarom ik ’s nachts niet slapen kan
Al schreef ik duizend liedjes over dit gemis
Maar toch zou ik niet weten
Waarom toch, dit gevoel voor altijd is.
Zo hard
De uren na de klap dreunde zo na
Dat niets nog, te bevatten en begrijpen was, het was
Zo hard
Dat alles wat we dachten, ons alleen maar leegte bracht
Zo moe en zo verslagen waren wij
De stilte bij ons was in plaats van jij.

Woonplaats
Den haag
Lisa
Lisa
10 maanden geleden

Vorig jaar had ik nog zoveel hoop dat het goed zou komen. Ik was zo blij dat je met de behandeling mocht beginnen. Ik had geen idee dat het binnen 24 uur zo zou omslaan. Ik dacht dat we samen naar huis konden gaan. Totdat alles plotseling helemaal verkeerd ging en het nooit meer goed kon komen..

Jappie en Durkje B.
Jappie en Durkje B.
10 maanden geleden

The Circle of life

Wie had kunnen denken,dat er een breuk in de cirkel zou komen .
Het is niet te beschrijven wat het met ons doet,
dat jij er niet meer bent .
We missen je enorm.
Je droge humor, je grappige appjes,je lach .
24 September is het één jaar geleden .
Voor ons is het net of je gister bent overleden .
Lieve Yue je zit voor altijd in ons hart♥️

Woonplaats
Oudemirdum
Linda, Thilak en Aaron
Linda, Thilak en Aaron
10 maanden geleden

Is er een jaar voorbij. Nog steeds is het onbegrijpelijk dat dit moest gebeuren. We snappen het niet en een logische verklaring zal ook nooit komen.. We denken aan je en zullen je nooit vergeten…

Lisa
Lisa
10 maanden geleden

You taught me what love is
You made me laugh a lot
You helped me learn and grow
The pain of missing you is hard to describe
You still inspire me, as the wonderful person you were
I will honor you, my love for you will not die

Lisa
Lisa
10 maanden geleden

I start to realize that physically you are really gone
That our dreams are only there to remember or pursue on my own
I want to honor you for the kindness you showed to people, your devotion in your work and determination in life
You will always live on in my heart and as inspiration to many people

Lisa
Lisa
11 maanden geleden

………………❤………….❤
………❤…………❤………….❤
…………❤……………………❤
………………❤…………❤
………………………❤
voor altijd

Xiu Qin
Xiu Qin
11 maanden geleden

Since you are gone
I’ve never felt this heartbreaking alone
You’ll always remain in my heart
This way we’ll never part
Although you’re far from sight
It would never feel right
I miss you thousands of stars
You’re among them, high above
Shining your light on us
Where our footprints
Will also be yours…

Woonplaats
Den Haag
Xiu Qin
Xiu Qin
1 jaar geleden

Ik mis je

Lisa
Lisa
1 jaar geleden

❤ het is zo stil zonder jou. Zonder je lach en grapjes. Zonder dat geluidje als er weer iets tussen je tanden zit. Zonder je gemopper op andere weggebruikers. Er is zo’n grote leegte zonder jou

Lisa
Lisa
1 jaar geleden

Seasons, they will change
Life will make you grow
Death can make you hard, hard, hard
Everything is temporary
Everything will slide
Love will never die, die, die

Lisa
Lisa
1 jaar geleden

Ik begrijp het niet en mis je zo erg. Waarom kan je niet gewoon thuis komen? Waarom kan alles niet anders zijn? Waarom kreeg je die vreselijke ziekte en kreeg je geen kans? Waarom kan alles zomaar stoppen? Waarom werd je niet beter? Ik wil zo graag bij jou zijn.. terug naar hoe alles was.. alles wat zo normaal leek en zo fijn was.

Lisa
Lisa
1 jaar geleden

Ik mis je overal. Op plekken waar we samen zijn geweest en de plekken waar ik zonder je kom. Als ik op de A4 rijdt, denk ik aan alle keren dat we samen naar werk reden. Rijdend op de A12 denk ik aan alle bezoekjes aan onze familie en de laatste keer dat we een weekendje weg gingen. Thuis zie ik alles wat we samen hebben opgebouwd. In de kast hangen kleren die je nog zo vaak had moeten dragen en ik zie voor me hoe je deze aan hebt. Er hangen ook kleren die je nooit hebt gedragen en dat gaat dus ook niet meer gebeuren. Het doet zoveel pijn, vooral het stukje nooit meer.

Je had erbij moeten zijn toen ik van de week een wandeling maakte op de veluwe, toen ik alleen op een terras zat en de lege stoel tegenover me zag of toen ik voor het eerst zonder jou in een hotel sliep. Ook alle normale dingen zoals avondeten, tv kijken en zelfs schoonmaken zijn gewoon niet meer hetzelfde.
Een toekomst samen die zo abrupt eindigt. En toekomst die nooit meer hetzelfde of zo mooi zal zijn als met jou. Ik wens zo vaak dat het anders, maar de realiteit is zo hard. Ik hou van jou ❤

Lisa
Lisa
1 jaar geleden

Het gemis is als een kloof die alleen maar groter en dieper wordt. Als een wond die blijft bloeden. Thuis is het zo stil zonder jou. Je foto staart me aan en ik kan alleen maar terug staren. Ik snap niet dat het zo plotseling kon veranderen. Waarom zijn jouw geluk en plannen ineens afgepakt? Alsof iemand een bord kapot smeet. Waarom jij? Zoveel vragen, maar je komt niet meer terug.. ook al was het maar eventjes. Dat zou ik zo graag willen. Ik heb nog zoveel met je te delen ❤